CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Selasa, 24 Ogos 2010

aaiiissshhhhh....Kebosanan telah melanda diri aku.... not in good mood...haaa terus blh speaking...hahaha....lmbt nyer mase nak sampai waktu utk balik kerja...rase cam dah lame sgt aku kat opis nie...dah abis segala benda dlm komputer nie aku bace...tgk....dah mcm2 dah aku membebel kat student nie...abis kurang pose aku....adooiiii la....nape la mereka2 itu sgt menguji kesabaran aku sebagai seorang manusia yg sedang dilanda Mood Boring nie....huhhhh.....


Di saat aku sedang melayan kebosanan aku...oopsss dah time utk kejut die bgn laaa....aku terus call no yg memang popular dalam phone aku nie...hahaha....VVIP....tetibe yg jwb...anda salah nombor...haaa... aku try lg...but still same...uuiikksss....aper nie... line prob ker...atau hp die hilang org lain jumper ker...cuber call lg...same....tetap same....cume kali die ckp "awk nie kan dah cakap salah nombor....call...call...lg wat ape...hahahaha"...aku sgt cam suara tu.....adooossss terkena aku ngan Mr.VVIP aku....patut la aku cam kompius2 jerk....sememang nye die telah berjaya membuat kan arie aku bertambah blurr....hahaha.....

so....what next.....ermmm layankan jerk la mood nie sampai kol 5...rase cam nak ambik cuti jerk....hahaha....niat2 yg tidak betul nie.....harap2 aku dapat bersabar untuk next scene...
( Menu ape nak Berbuka arie nie yerk..... next...next...next...... no idea.... )

Isnin, 23 Ogos 2010

Yeaaaa..... Komik terlatest yg aku layan..... karya dari Xanseviera.... aper yg aku nak ckp kat sini..... kartun yg sgt CUTE....heeee...... citer die ala2 mcm citer harry potter la... Watak utama dalam citer nie adalah watak budak pompuan yg sgt comel dan die jerk satu2nye watak budak pompuan dlm nie.... kire jd HEROIN la.... hehehe..... Ruby nie kire tuan puteri bg Dunia Magik yg disembunyikan oleh ayahnye ke Dunia Manusia.... tp sampai 1 mase die telah dipanggil pulang ke Dunia Magik tanpa Die mengetahui status Die yg sebenarnye kat Dunia Magik tu....haaa mase tu la smua nyer terbongkar.... Penjaga Ruby adalah Rico dan Zack... mcm2 la jd lepas diorang nie jumpe..... walaupun diorang nie nmpk comel actually diorang nie dah tua....hehehe....ala biaser la kan citer2 magik khayalan nie kan....and the last part......hahaha....bace sendiri la..... Aper pun Tahniah kepada Xanseviera dg hasil yg BEST nie...... ;)

Tak pernah aku jauh darimu...
Meninggalkan cinta kita...
Tak pernah aku meluka hatimu...
Perasaan dan jiwamu...
Segalanya telah ku serah...

Hanya engkau terindah...

Hanya kerna kau yang cukup indah...
Untuk dimiliki dan untuk dicintai...
Ku tahu kau mahu ada di hati...
Untuk didampingi untuk disayangi...

Tiada yang lain selain dirimu...
Kekal tinggi di hatiku...
Tiada pengganti yang mampu ku cari...
Yang secantik diri kamu...
Cinta ini untuk dirimu...
Rasa ini untukmu....

Hanya kerna kau yang cukup indah...
Untuk dimiliki dan untuk dicintai....



Ahad, 22 Ogos 2010


Akhirnye bertemu kembali tarikh kelahiran aku di dunia ini.... 6 OGOS.... cume di tahun yg baru....2010...di tempat baru...dan sesuatu kejutan yg baru buat aku dr Mr.Shahaidy.... Thankz syg... ;)

Di pagi yg x pagi lg la....kire cam tgh hari....Dia telah dtg ke opis aku secara tibe2...mula2 aku ingat Dia lupa..... coze x de wish dr Dia pun.... bukan org pertama....org ke 2 pun x....ke 3 pun x de....huk..huk..huk...sgt sedih.....tp x sangka ade sesuatu ISTIMEWA utk aku....heee..... wat aku senyum sampai arie nie bila diimbas kembali saat itu.....
Sejambak BUNGA ROS MERAH dr Mr.Shahaidy yg dihantar sendiri....waaaaa...... sgt terharu.... walaupun itu adalah satu2 nye hadiah besday aku tahun nie.... sudah cukup buat aku mengucapkan syukur kerana DIA telah menghadirkan insan yg menyayangi diri ini (Mr.Shahaidy)....Mama ngan Abah aku yg sentiasa sayang aku...adik2 aku yg sentiasa ingat pada aku....( walaupun aku adalah kakak yg garang....heeee )
Semoga Dipermudah apa yg terbaik...... aminnn....

;;