CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Selasa, 30 November 2010

Pening...pening.....memikirkan butik mane yg terima tempahan jahit baju pengantin....aku nie bukan la familiar sgt ngan shah alam n disekitar2nye.... hadoii..... nie dah nak msk bln 12...heee... esok dah 1 ari bln 12 dah...kad aku pun lom tempah lg...Mr.Shahaidy pun sibuk...cam x de mase nak teman aku cr tmpt tu smue... huh..... duit lg nak kene pikir...nape la nak kawin pun susah....itu pun org ingat aku nak wat tahap grand giler....hahaha...aku nak wat biase2 jerk....yg biaser2 nie pun aku dah tahap nak pecah kepala otak nak pikir.....
ade sape2 leh tolong aku...rekemen mane2 butik yg boleh aku tempah baju... dah blank dah nie.......

Selasa, 9 November 2010

Hari nie tetibe aku sedang memikirkan something new yg perlu aku lakukan dlm hidup aku... aku dah semakin bosan dgn rutin kerja aku nie.... haiisshhh.... tp klu nak di ikutkan mcm x de mase jerk aku nak cr something new tu...hahaha.....but i will......mesti jgk buat sebelum otak aku semakin membeku dan terus tepu....
Aku saje jerk ltk pic Golf kat new post aku nie...hahaha...bukan la aku nak cube2 utk mula menjadi golfer...klu yer pun mungkin bukan skarang....tgk sudahhhh.....tp aku tetibe dpt 1 idea utk aku mulakan ape yg aku sedang aku pikirkan...nmpk nye My Dear n my frenz kene tolong aku nie....hehehe.....cume skarang aku perlu mengkaji semula dunia cyber nie...mungkin agak susah coze aku x de komputer sendiri...klu blh on9 pun just kat opis jerk...urrmmm....x salah kan klu kite try...paling tdk ade gak sesuatu yg aku blajar...
"I wish i have my own notebook 1day.....heee..."

;;