CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Selasa, 9 November 2010

Slot In My Mind...

Hari nie tetibe aku sedang memikirkan something new yg perlu aku lakukan dlm hidup aku... aku dah semakin bosan dgn rutin kerja aku nie.... haiisshhh.... tp klu nak di ikutkan mcm x de mase jerk aku nak cr something new tu...hahaha.....but i will......mesti jgk buat sebelum otak aku semakin membeku dan terus tepu....
Aku saje jerk ltk pic Golf kat new post aku nie...hahaha...bukan la aku nak cube2 utk mula menjadi golfer...klu yer pun mungkin bukan skarang....tgk sudahhhh.....tp aku tetibe dpt 1 idea utk aku mulakan ape yg aku sedang aku pikirkan...nmpk nye My Dear n my frenz kene tolong aku nie....hehehe.....cume skarang aku perlu mengkaji semula dunia cyber nie...mungkin agak susah coze aku x de komputer sendiri...klu blh on9 pun just kat opis jerk...urrmmm....x salah kan klu kite try...paling tdk ade gak sesuatu yg aku blajar...
"I wish i have my own notebook 1day.....heee..."

1 Comment:

  1. kLaKuWaHaRa said...
    napo eh comment as anonymous ?? :P
    banyok nye belogggg..

Post a Comment