CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Jumaat, 27 Januari 2012

Post kali nie sambungan post Pilih Kasih 3... heee.... klu dlm post sebelum nie asyik dok citer pasal program PK3... kali nie aku nak update skit info pasal barisan2 artis dlm PK3 nie....

Pilih Kasih 3

Klu ade yg dah follow PK3 nie mesti dah kenal kan.... mesti dah ade pilihan artis masing2.... nak akaun tweeter diorang...? hehehe.... 

Jalius Jaibin - @JaliusPK3
Nizen Ayob- @nizenPK3
Yizee Ariff - @yizee Arif PK3
Heri Aszmo - @HERIASZMOPK3
Airil Reffa - @Airil PK3
Fareth Agang - @FARETHAGANGPK3
Hakim Yazid - @Hakim Yazid_PK3
Ai Iqmal - @Ai_IqmalPK3
Hiera Hassan- @HieraHassan_PK3
Marina Jose - @MarinaJose_PK3
Sura Sojangi - @SuraSojangi_PK3
Miza Azura - @Miza_PK3
Naqia Nasution - @naqiaPK3
Reen Rahim - @ReenPK3
Theera Alias - @TheeraPK3
Aada Zara - @AadaZara_Pk3 

So mcm mane...? ape lg.... dah boleh start VOTE.....!!! heee.....

Khamis, 26 Januari 2012

Program Realiti Pilih Kasih kembali lagi.... diam tak diam dah masuk ke musim ke 3.... nampaknye untuk musim yg baru nie penerbitnya, Rosyam Nor telah melakukan pembaharuan bagi memantapkan lg persembahan dan pengisiannya... Jika sebelum ini, program realiti Pilih Kasih, penerbitnya, Rosyam Nor sahaja yang menjadi juri dan membuat keputusan tetapi bagi musim ketiga kali ini ia berbeza kerana dia bakal ditemani oleh dua pelakon popular iaitu Erra Fazira dan Umie Aida..... bukan setakat itu saje... ade penambahan program lg... "Zoom Pilih Kasih"... heee.... saksikan lah Pilih Kasih 3 bermula :
Tarikh: 25 Januari hingga 12 April (24 episod)
Hari: Rabu- Khamis
Masa: 9.00 malam-10.00 malam (1 jam)
Channel : Tv2 (RTM)
  
Kat sini aku upload skit beberapa pic majlis "Press Conference" yg berlangsung di Vactoria Ballroom,Holiday Villa Subang....Credit to SHBN Group....





SELAMAT MENONTON....... ;)

Rabu, 25 Januari 2012

Sedikit perubahan dlm blog aku.... selain aku citer2 pasal diri sendiri akan ade gak citer2 lain lps nie.... sebagai permulaan aku mulakan dgn yg ini.... heee... Filem Keluaran KRU STUDIO yg akan mula ditayangkan pada bulan MAC 2012... Jom kite tgk skit klip2 pasal filem nie.... :)

Exclusive Clip


Official Trailer


Assalamualaikum..... setelah sekian lama blog nie x di aktifkan dgn aktiviti update2 kisah hidup aku yg mcm2 hal nie...hehehe...ape pun di thn 2012 nie bnyk perubahan yg berlaku dlm kehidupan aku..... Kini aku telah bergelar seorang isteri dan mama..... skali 2 status aku dpt...hehehe.... alhamdulillah.... inilah yg dikatakan ketentuan oleh Yang Maha Esa... setiap yg berlaku ada hikmah... setiap ujian ada ganjarannya.... mungkin kite x nampak terus maka disitulah perlunya KESABARAN...... :)
Ok...aku cite skit pasal my new life....  my last post bulan 2 tahun lps....waaahhhh memang nmpk sgt..... lame gile aku perapkan blog aku nie....heee....alhamdulillah bln 2 thn nie dah genap sethn usia perkahwinan ku bersama Mr.Hubby Shahaidy.... n kitorang telah dikurniakan seorang putera yg menambahkan lg kebahagian dlm keluarga nie..... Ameer Syarafuddin selamat dilahirkan pada 19.12.2011....tepat jam 11.56 mlm....aiikkk ameer nye besday 4 min jerk... ciaaannnn ameer.... heee.... skarang nie ameer dah sebln pun... cepat jerk mase berlalu... yg penting aku masih dlm PANTANG....hehehe... mama skarang.... :) x lame lg berebut plak ngan ameer kecik nak main notebook nie....anak zaman IT.... heee....
Ini lah serba sedikit permulaan blog aku untuk thn nie.... yg penting kite HAPPY..... ;)

Semoga Engkau memberi kami petunjuk dalam membina keluarga yg diRedhaiMu dunia dan akhirat.....

;;