CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Jumaat, 21 September 2012

Salam Jumaat.....tetibe plak ari nie cam nak update dlm blog setelah sekian lame...bz la konon...hahaha... actually cume nak citer aku telah bertukar opis selepas hampir 3 thn di opis lame.... bln 9 nie kire bulan baru bg aku di tempat baru...rakan opis baru...n bos baru...cume keje je still same coze masih dlm jwtn yg same...heee.....(agak2 bile aku plak dpt jd boss ye.....hahahaha).Ari nie dah kire genap la 2 minggu aku keje kat sini....ok..dulu aku rase x-opis aku tu dah sejuk tahap beku..rupenye kat sini lg tahap pembekuan yg melampau...sampai aku rase cam nak pakai baju sejuk2 ala2 oversea yg berbulu2 tu....pastu siap pakai glove....waaaa...cume x de salji je lg...hehehe... berangan je lbh.... adeeehhh....
ape pun RINDU sgt kat En.Hubby n Baby Ameer..... ( padahal pg keje je pun... kol 8 sampai 5......)

;;